Culinair genieten bij Twenty2

Van een ding kunt u zeker zijn: wij bieden u een heerlijke culinaire avond waarbij wij de liefde voor ons vak laten doorklinken in alles wat we doen. Wij nemen u mee op reis naar de mooiste gerechten met seizoensproducten die we veelal vinden in de prachtige omgeving van ons restaurant; vers en Puur. Onze wijnen selecteren we met veel zorg zodat we u een uitgekiend en smaakvol samenspel van wijn en spijs kunnen bieden.

Liefde voor ons vak

Gerwin

Chef-kok en eigenaar.
Gerwin is al 36 jaar werkzaam als kok. Waarvan 15 jaar in 1 en 2 sterrenzaken. “Zijn gerechten zijn herkenbaar, licht eigenzinnig en uitdagend met alleen seizoensgebonden producten zoveel mogelijk uit Nederland. Hij kook puur, vers en zoveel mogelijk biologisch en uit de streek. Met veel passie en ambacht en soms eigenwijs.”

Paula

Gastvrouw, sommelier en eigenaar.
Paula is de drijvende kracht in ons restaurant. Paula ontvangt de gasten en legt ze de hele avond in de watten. Ze zorgt voor de bloemen en de wijnen en ook achter de schermen is ze elke dag bezig. Ontzettend veel passie voor het vak en zo geeft ze de gasten dat huiskamer gevoel.

Team

We zijn ontzettend blij met ons team dat bestaat uit 2 koks, keukenhulp, maître/sommelier en gastvrouwen. We stellen ze graag aan je voor op onze pagina Berichten.

Ons verhaal

We zijn lid van Slowfood Nederland, Dutch Cuisine en Euro-Toques, wat staat voor eerlijke, verse en waar mogelijk regionale producten die op ambachtelijke wijze bereid zijn met respect voor de natuur.

Ook zijn we 9 jaar erg blij geweest met de Bib Gourmand; de onderscheiding van Michelin voor restaurants met ultieme prijs-kwaliteit. We staan vermeld in de Gault-Millau met 14,5 punt en ook in de Lekker 500.

Streekproducten uit Apeldoorn

Wij werken met verse, pure, biologische seizoen producten en zoveel mogelijk uit eigen streek, die elke dag vers aangeleverd worden. We houden van producten met een verhaal, producten waar met zorg mee omgegaan wordt. Dit proef je altijd terug in het eindresultaat.

Voorlopige sluiting

Lieve gasten. In verband met de nieuwe overheidsmaatregelen (sluitingstijd om 17.00) hebben we met pijn in ons hart helaas de keuze moeten maken om de deuren van Twenty2 te sluiten tot en met zondag 19 december. Het is voor ons niet mogelijk om jullie binnen de gestelde openingstijden de ervaring te bieden die jullie van…

Lees verder

Even voorstellen: Martin van den Brink

Ik ben Martin van den Brink, geboren en getogen in Apeldoorn. Naast echtgenoot en trotse vader van een zoon en twee dochters, heb ik een enorme passie voor bijzondere wijnen en golf.  Ik kan buigen over een ervaring van ruim 37 jaar in de gastronomie. Ooit begonnen als kelnertje / afwasser bij het Jachthuis in Hoog Soeren, daarna via o.a….

Lees verder

KERSTMIS 2021

Kerstdiner 2021 Eerste en tweede kerstdag zijn dagen die u samen met familie, vrienden en geliefden doorbrengt.Ook dit jaar bent u traditiegetrouw weer van harte welkom in ons restaurant in Apeldoorn.Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een verrassingsmenu met bijpassende wijnen.U wordt om 18.00 uur ontvangen in onze lounge met een heerlijk aperitief en…

Lees verder

Twenty2 dinerbon

Geef een geweldige avond cadeau of trakteer uzelf!
De Twenty2 dinerbonnen zijn voor elk gewenst bedrag te koop en is voor iedereen die van lekker eten en wijn houdt. Voor een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.

Cadeaubon bestellen? Kom langs het restaurant of neem contact met ons op.

Wilt u reserveren?

Van een ding kunt u zeker zijn: wij bieden u een heerlijke culinaire avond waarbij wij de liefde voor ons vak laten doorklinken in alles wat we doen. Wij nemen u mee op reis naar de mooiste gerechten met seizoensproducten die we veelal vinden in de prachtige omgeving van ons restaurant; vers en puur.

Hebt u zin in een geweldige avond uit reserveer dan een tafel.