Eigenwij(s)n

Restaurant Twenty2 in Apeldoorn volgt haar eigen weg. Een herkenbare, licht eigenwijze, culinaire signatuur met een voorkeur voor seizoensproducten uit de streek. Eigenwij(s)n is een daarbij passende geheel eigen Nederlandse wijnlijn, samengesteld door Twenty2 in samenwerking met Wijngoed Gelders Laren.

Wit – Solaris Barrique 2019

750 ml, 13,5% vol.
Het tropisch fruit van de 2 jaar op hout gelagerde Solaris in combinatie met een tipje frisse tonen van de Cabernet Blanc geeft deze droge witte wijn een vol en rond karakter met een mooie lange afdronk.

Rood – Pinotin-Regent 2014

750 ml, 13% vol.
Deze cuvée van de Pinotin en Regent druif met een barrique lagering van 14 maanden op Amerikaans eiken, is een zuivere robijnrode wijn met een kruidig aroma van laurier en een volle fruitige smaak van bramen.

Wijngoed Gelders Laren

In 2004 verhuisden wij naar het Gelderse Laren in de Achterhoek. Na nieuwbouw en herinrichting van het terrein (ca. 8 ha) zijn wij in 2005/2006 gestart met de aanleg van een wijngaard. We zijn beiden graag buiten actief aan de slag. Een wijngaard vraagt het hele jaar door aandacht en wat is er mooier dan zo aan de basis te staan van een smaakvolle fles wijn!


Gert Jan Voortman & Diana van der Biezen

Persoonlijk etiket

Kunstenaar Theo Broeren maakte voor het etiket van Eigenwij(s)n in zijn bekende vrolijke stijl een portret van de eigenaren Gerwin Sanders en Paula Sanders-Linthorst.