Even voorstellen: Martin van den Brink

Even voorstellen: Martin van den Brink

Ik ben Martin van den Brink, geboren en getogen in Apeldoorn. Naast echtgenoot en trotse vader van een zoon en twee dochters, heb ik een enorme passie voor bijzondere wijnen en golf. 

Ik kan buigen over een ervaring van ruim 37 jaar in de gastronomie. Ooit begonnen als kelnertje / afwasser bij het Jachthuis in Hoog Soeren, daarna via o.a. Restaurant de Echoput**, Hotel de Keizerskroon*****, Restaurant-Hotel Kasteel Wittem*, Restaurant Molen de Dikkert*/ de Jonge Dikkert, Restaurant-Hotel Corona* en diverse andere hotels en restaurants door heel Nederland opgeklommen tot  o.a. Maitre-Sommelier.

Vanuit dit mooie vak heb ik interesse in bijzondere wijnen, m.n. uit Georgië en Noord Macedonië. Om wijnliefhebbers nog meer van wijn te laten genieten geef ik tevens wijncursussen op drie niveaus,  gewoon bij ons in Twenty2. Ik mag mij sinds 2001 Register Vinoloog noemen, wat tevens een kwaliteitsgarantie geeft voor mijn wijncursussen. Kijk gerust eens op www.dailywijn.com om te zien wat er allemaal mogelijk is op cursus gebied.

Met warme groet,

Martin